SEOUL + OSAKA

Tarikh Dari RM
01-07 JUN 2020 (Cuti Sekolah)
RM5000
RM4805
24 -30 JULAI 2020 (Cuti Sekolah)
RM5000
RM4805
  • 7 Hari 6 Malam
Hari 1 Hari 2
    Incheon- Gapyeong- Seoul
  • Transfer to Gapyeong
  • Nami Island
  • Transfer to Seoul
  • Seoul Tower
    Seoul – Gyeonggi – Seoul
  • Korea National Ginseng Center Cosmetic Shop
  • Kimchi + Handbok
  • Transfer to Gyeonggi (Everland Theme Park)
  • Transfer to Seoul
Hari 3 Hari 4
  • Red Pine Tree Shop
  • Amethyst Show Case
  • Seoul Center Mosque
  • Gyeongbok Palace + National Folklore Museum
  • The Blue House
  • Arrived Incheon Airport
  • Transfer Osaka
  • Osaka City Tour
  • Dantobori
  • Shisaibashi
Hari 5 Hari 6
  • Kiyomizu Temple
  • Fushimi Inari(Nishijin Textile Center
  • Osaka
  • Osaka Harbour Land
  • Kobe Port
  • Earth Quake Museum
  • Mosaic Mall
  • Akashi Bridge
Hari 7
  • Depart Back

1) Nami Island Korea nami island Pulau Nami atau nama tempatannya ‘Namisoem’ merupakan pulau kecil yang berbentuk bulan separa dan terletak di sebatang sungai. Pulau Nami itu sendiri yang seperti lukisan alam yang mempersonakan. Pulau Nami juga mempunyai pesona keajaiban yang jelas iaitu suasana yang mempunyai 4 musim (Musim Luruh, Musim Bunga, Musim Sejuk dan Musim Panas).

2) Everland Theme Park Korea everland theme park Everland adalah theme park atau taman tema terbesar di Korea Selatan. Sekiranya anda dah sampai di Korea, semestinya anda tak nak melepaskan peluang untuk pergi ke taman tema yang terkenal di Korea iaitu Everland dan Lotte World.

3) Gyeongbok Palace Korea gyeongbok palace Gyeongbok Palace merupakan simbol keagungan kerajaan dan rakyat Korea. Pengunjung dapat melihat keunikan kerajaan ini dari segi senibina bangunan istana yang luas, akan ada penjaga istana lengkap dengan pakaian khas masa Dinasti Joseon yang berdiri di beberapa sudut istana sambil membawa tombak pelindung.

4) Kobe Harbour Land Osaka kobe harbour land Untuk kaki shopping inilah tempat korang boleh datang. Ada satu mall yang besar dan macam-macam ada jual kat sini.

5) Fushimi Inari Osaka fushimi inari Fushimi Inari Shrine merupakan antara tempat suci yang terkenal di Selatan Kyoto. Tempat ini sering mendapat kunjungan dari para pengunjung kerana himpunan beribu kayu-kayu berwarna oren atau lebih dikenali sebagai torii di sepanjang perjalanan ke Gunung Inari.
itinerary seoul + osaka

Kongsikan maklumat di bawah dan pegawai kami akan menghubungi anda untuk membantu anda memilih pakej tour yang paling sesuai.

ATAU

Tanyakan kami melalui medium berikut 🙂