PERCUTIAN DI NEGARA PADANG PASIR

CUTI-CUTI DUBAI 

DUBAI DISCOVER 5D4N - Dengan Harga Terendah

Pernah tak korang  bayangkan untuk bercuti di kawasan padang pasir?  Kalau Dubai la pilihan korang, you make the right choice! Dubai merupakan destinasi yang sesuai untuk mereka-mereka yang suka kan cabaran dan suka berjimba. Banyak tempat-tempat menarik yang boleh dilawati disana. Yang pasti sediakan kamera dan bateri yang secukupnya, ya?

Ke mana akan kami bawa anda sepanjang di Dubai?

 

Ke Burj Al Arab yang dikagumi. Rugi kalau datang sini tapi korang tak snap gambar. Angle gambar paling awesome adalah bila korang snap gambar dipantai berlatarbelakangkan bangunan ini. Confirm la kawan-kawan anda yang tak pegi mesti jeles punya la.

 

 

Menikmati keajaiban The Palm Jumeirah. Korang dapat melihat sendiri pulau buatan manusia yang berbentuk kelapa sawit ini. Unik bukan? Tak kan la nak tengok gambar je. Buat kaki travel, korang wajib datang sini!

 

Melihat pemandangan Burj Khalifa. Korang akan dibawa ke Souq Al Bahar, yang terletak di Old Town di sekitar Burj Khalifa bangunan tertinggi di dunia. Korang juga akan berjalan melintasi Dubai Mall untuk mendapatkan banyak gambar dalam pelbagai sudut Burj Khalifah. Bukan selalu bangunan jadi model untuk gambar korang.

 

Dhow Dinner Cruise. Inilah peluang nya untuk makan malam diatas kapal sambil menikmati keindahan malam di Dubai Creek. Makanan bertaraf 4 bintang kot. Takkan la nak dengar cerita pengalaman orang je. Jom la rasai sendiri pengalaman disini.

Pergi melancong tak sah rasanya x shopping. Dapat la jugak bawa balik ole-ole ke Malaysia. Antara mall dan market yang korang akan kunjungi adalah Dubai Gold Souk, Mina Bazaar dan Dubai Mall. Jadi korang dapat menjimatkan masa kerana semuanya dekat-dekat je. Dah la bebas cukai. Yang kaki shopping mesti suka punya la.

Desert Safari, tempat wajib pegi bila bercuti di Dubai. Menjelajah padang pasir dengan kenderaan pancuan empat roda yang dipandu oleh pemandu professional. Rasa seperti menaiki roller coster pula. Korang juga dapat merasai pengalaman menungggang unta disini.

 

PAKEJ TERMASUK...
Return economy class air ticket between Kuala Lumpur / Bandar Seri Begawan / Kuala Lumpur including all airport taxes and surcharges | 04 nights hotel accommodation |Include of 03 breakfast + 02 lunch + 03 dinner served in the hotel or during tours | Arrival and departure transfer | Half day Dubai city tour with professional tour guide | Dhow Dinner Cruise | Desert safari | Half day Dubai shopping tour | All tours based on sharing basis in A/C van or mini bus | Welcome letter upon arrival with mineral water 

 

HARGA & JADUAL PENERBANGAN

[table “118” not found /]

BORANG TEMPAHAN